Használt holmi csere-bere

2010.04.23
HASZNÁLT HOLMI CSERE-BERE
 A majosházi nagycsaládos szekció Használt Holmi Csere-Bere akciót hirdet, amely ggyermek-holmikra vonatkozik.
 Ideje: 2010 április 23-a péntek, délelőtt 09 órától 10 óráig. / Igény szerint tovább is tarthat./
 Helye: a klubhelyiség / A volt Bejáró Dolgozók Klubja / Meg lehet szabadulni a fölösleges, kinőtt holmiktól, és cserébe reményeink szerint lehet vinni olyan dolgokat, amelyre szükség van és meg kellene vásárolni.
 Minden gyermekes családot szeretettel várunk.
                                      Becze Jánosné Szilvi
                                NOE majosi szekció vezető

Majosházi Híradó Szerkesztőség

(Farkas-Püspök Vali , 2010.04.22 09:48)

A klubhelyiség a művelődési ház oldalában van. A műv. házat el sem lehetne téveszteni, mert ahogy beérünk a falu központjában, az út szinte "nekimegy" a háznak! Ha kérdése van, hívjon nyugodtan a 30/701-3230-as számon, vagy a MISA Alapítványt is lehet hívni:24/486-023-as számon, ők is szívesen segítenek!

2335 Taksony,Solt u.14.

(Wágner Erika, 2010.04.22 08:56)

Köszönöm a lehetőséget.Egy kis útbaigazítást kérnék még,hogy hová is kell pontosan menni. W.Erika

Majosházi Híradó Szerkesztőség

(Farkas-Püspök Vali , 2010.04.22 07:52)

Kedves Erika!

Természetesen jöjjön el nyugodtan, szeretettel várjuk! Én is viszem a gyerkőcöm kinőtt ruháit, ha többen vagyunk az csak jó!!!!

2335 Taksony,Solt u.14.

(Wágner Erika, 2010.04.21 17:34)