ÁLLÁSBÖRZE CSEPELEN!

2011.04.08

Klubfoglalkozás álláskeresőknek

Jelentős összejövetelt tartott a Szenior Foglalkoztatási Klub március 29-én Dunavarsányban a Petőfi Művelődési Házban. A bevezető után Schwartz Gáspár, a Ráckevei Munkaügyi Kirendeltség vezetője tartott tartalmas tájékoztatót a jelenlegi munkaügyi helyzetről, a közfoglalkoztatás új rendszeréről, az álláskeresés fontosabb tudnivalóiról, majd kérdésekre válaszolt. Ezt követően Gulyásné D. Zsuzsanna, a kirendeltség munkatársa tájékoztatta az álláskeresőket az államilag támogatott szakképzési lehetőségekről. Többen azonnal jelezték a jelentkezési szándékukat.

A program befejező részében a klubvezető elmondta, hogy az alapfokú angol nyelvoktatás szervezése folyamatban van, majd az általa közreadott terjedelmes álláslistából keresték a munkalehetőségeket.

A klub csoportos látogatást szervez a csepeli állásbörzére április 21-én délelőtt. Ha lesz autóbusz,  amit Szilveszter Lajos, Délegyháza alpolgármestere ígért meg, az indulás 08 órakor lesz a varsányi Műv. Ház parkolójából.  Érdeklődni a klub honlapján, a Petőfi Művelődési Házban, valamint a MISA Alapítvány irodai számán lehetséges. Az állásbörzére utazás esetén az áprilisi foglalkozást ezzel egy időben tartjuk.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a klubvezetőség nevében: Dr. Gligor János.

A mappában található képek előnézete Senior Foglalkoztatási Klub