Adományosztás

2010.11.19
ADOMÁNYOSZTÁS

Szeretettel értesítjük az érdeklődőket, hogy

december 18-án 16 óra 30-tól

az idősek karácsonyváró programjához kapcsolódva adományosztást szervez a MISA Alapítvány a klubhelyiségben. Zömében vadonatúj, részben használt gyermek és felnőtt ruhákból lehet válogatni, ahogyan az elmúlt esztendőben is történt.

2. HONVÉDSÉGI ANYAGOK OSZTÁSA

Szintén december 18-án délelőtt 10 és 12 óra között

az önkormányzat épületében a honvédségtől pályázat útján nyert inkurrens anyagokból is vihet bárki, bármit -korlátozás nélkül. Vannak még íróasztalok, szőnyegek, ruhaneműk és szórakoztató elektronikai eszközök. Egyetlen feltétel: az igényelt anyagok továbbadása nem lehetséges. Az akciót Becze János falugondnok mentorálja.

3. GYERMEKRUHA ADOMÁNYOZÁS A CSALÁDOKNAK

A karácsonyvárás jegyében a NOE majosházi csoportja a MISA Alapítvány támogatásával új gyermekruhákat, játékokat stb. fog osztani a klubhelyiségben december 17én 17 órai kezdettel. Bárkit szívesebben látunk, aki Majosházán lakik és kisgyermeke van. / A nagyobbaknak inkább használt ruháink vannak.=

Szeretettel várunk mindenkit.

A MISA Alapítvány nevében: Dr. Gligorné Lovász Erzsébet, valamint a pályázatkezelő bizottság nevében: Becze János, A NOE nevében: Becze Jánosné, Szilvi