VÍZIPISZTOLY-CSATA 2011. június 14-én

2011.07.19

VÍZIPISZTOLY-CSATA  2011. június 14-én

A Majosházi Nyár rendezvény-sorozatának részeként a MISA Alapítvány megszervezte a vízipisztoly-csatát a játszótéren.  Az időjárás nagyon kedvező vol, árnyékban 35 fokot mértünk.

A rendezvényen összefogtak a civil szervezetek. Becze János biztosította a vizeshordót, a tűzoltók gondoskodtak a vízről. A Szilvi boltban olcsón meg lehetett venni a vízipsztolyokat.

Két csapatot szerveztünk. A szalaggal megjelölt  csapat küzdött a „csupaszokkal”. Volt, aki kicsi pisztollyal lövöldözött, de Tóthné Hartl Hajnalka bevetette a „nagyágyút”. Ezután már senki nem nézte, hogy melyik csapatba tartozik, mindenki lőtt mindenkire. A küzdelembe beszállt ifj. Szűcs Béla is, aki pár percen belül ázott emberré változott.

Ezután következett a tűzoltók „produkciója”. Rákötötték a tűzoltócsövet a tűzcsapra, ezért mindenki fedezéket keresett, kivéve a gyerekeket. Élvezték a hűsítő vizet, és nagy visongással intéztek támadásokat a slaggot tartó Dobozi Zoltán ellen, s már nemcsak a vízipisztolyokat, hanem a vödröket is bevetették. Örömmel láttuk, hogy a gyerekek mellé beszálltak a felnőttek is „küzdeni”. Néhány percen belül a környéken alig volt száraz ember.

A csatán kb. 50 fő vett részt, és javasolták, hogy a nyár folyamán ismételjük ezt meg. Köszönjük a résztvevő szülők segítségét. Augusztusban találkozunk újra. Ha jó idő lesz 12-én délután 16 órától csatázhatunk újra a Szabadidő parkban. Plakátokon is hirdetni fogjuk.

Dr. Gligorné Lovász Erzsébet

MISA irodavezető

A mappában található képek előnézete Vízipisztoly csata