Látogatás a Fővárosi Nagycirkuszba

2010.08.17

Látogatás a Fővárosi Nagycirkuszba

A MISA alapítvány és a NOE Majosházi szekciója közös szervezésében július 30 – án a Fővárosi Nagycirkusz „Úton a bohóc” című előadását tekintettük meg.

A dunavarsányi önkormányzat 50.000 forintos pályázatát elnyertük, a majosházi önkormányzat is felajánlott 50.000 forintot erre a programra. Így sikerült a dunavarsányi és a majosházi gyerekekkel közös programot szervezni. A résztvevőknek nem kellet fizetniük sem a belépőjegyet, sem az utazási költséget. Sőt ingyen kaptak enni és innivalót is.

Az előadás előtt megnéztük Vajdahunyad várát, rövid sétát tettünk a környéken, láthattuk a nevezetes épületeket.

A cirkusz műsora érdekes, színvonalas volt. A gyerekeknek az oroszlánok produkciója tetszett a legjobban, de lenyűgözve nézték a lovas attrakciót is. Volt még zsonglőr, ugrócsoport, kötéltáncos, és még sokan mások.

A gyerekek viselkedése példamutató volt, újra beigazolódott, hogy értelmes, aktív programok szervezésével kell lekötni a fiatalok érdeklődését, energiáját.

Köszönjük a kísérő szülőknek, hogy minden gyerekre egyforma figyelmet szenteltek, vigyáztak egymás gyerekeire is.

Köszönjük a Becze házaspár szervező munkáját, aktív részvételét.
Aki szeretne csatlakozni a Nagycsaládosok majosházi szekciójához, még mindig megteheti a szekció vezetőjénél Becze Jánosné Szilvinél.
Minden új jelentkezőt szeretettel várunk.

Dr.Gligorné Lovász Erzsébet
                                                                  MISA tanácsadó