JÓTÉKONYSÁGI EST DUNAVARSÁNYBAN

2010.06.15

JÓTÉKONYSÁGI EST DUNAVARSÁNYBAN

Írta: Dr. Gligorné Lovász Erzsébet

Nagysikerű Anyák napi jótékonysági programot szervezet a MISA Alapítvány 2010. május 07-én Dunavarsányban.

Kép A rendezvény első részében, - miután a konferanszié köszöntötte a megjelenteket, kiemelten Bóna Zoltán és Kis Gábor polgármestereket, valamint a rendezvényt anyagilag és erkölcsileg támogató Pánczél Károly képviselő urat, -  a fellépő kiváló művészek: Tóth Éva és Leblancz Győző a „Szellők szárnyán” című csodálatos operett-műsorral szórakoztatták a nagyszámú közönséget. A két részes  műsor szünetében mini büfé állt a vendégek rendelkezésére, amelyért köszönet illeti Gergőné Varga Tündét és a segítő NOE Csoport tagjait.

A program második részében adományok átvételére került sor. A varsányi, a majosházi és a taksonyi nagycsaládos szekciók tagjai jelentős értékű élelmiszer csomagokat vehettek át, amelyeket az országos KÖZÖD akció keretében gyűjtöttek és jutattak el Majosházára. A lehetőségért meleg köszönet illeti Kis Gábor urat, Majosháza polgármesterét. A nyugdíjas klubok tagjai pedig a sokféle, ruhákból, cipőkből, játékokból stb. válogathattak. Örömünkre, nagyon sokan éltek a lehetőséggel.

Már elmúlt hét óra, amikor a nyugdíjas klubok vezetőinek irányításával a Nagyvarsányból, Majosházáról és Délegyházáról érkezett vendégeinket a külön busz haza szállította, amelyért köszönetet mondunk Szilveszter Lajos vállalkozónak. Köszönjük továbbá a művelődési ház dolgozóinak, kiemelten: Radul Zoltánnak a profi segítséget.