ÁLLÁSBÖRZÉN VOLTUNK

2010.06.15

ÁLLÁSBÖRZÉN VOLTUNK

A Kistérségi Szenior Foglalkoztatási Klubunk  tagjaival / a csoport egy része látható a fényképen/ 2010. május 20-án, a fővárosi állásbörzén voltunk Csepelen.

Kép

Fél kilenckor indultunk az autóbusszal, amelyet Szilveszter Lajos, délegyházi vállalkozó bocsátott rendelkezésünkre, / és a segítségét ezúttal is köszönjük / a Petőfi Művelődési Ház elől. Voltak, aki külön személyautóval érkeztek, Taksonyból és Szigethalomról. A Csepeli Munkásotthon zsúfolásig megtelt a munkaadók asztalaival, valamint az állást kereső érdeklődőkkel.  Klubunk tagjai is több helyre beadták az önéletrajzukat, valamint több számukra ígéretesnek látszó munkaadó címét jegyezték fel. Az állásbörzét követően „sajnos", két taggal csökkent a létszámunk, mivel ketten jelezték, hogy sikerült elhelyezkedniük.

A következő foglalkozásunk június harmadik keddjén, vagyis 15-én lesz. A téma: az állásinterjúkra való felkészülés tudnivalói. Visszatérünk azonban az önéletrajzokra is, mert a börzén kiderült, hogy ezeken van még javítanivaló. Az állásinterjúk tudnivalóiról a taksonyi KREISZNÉ DÖMÉNY ILDIKÓ HR-es szakember fog tájékoztatást adni. Radul Zoltán folytatja a számítógépes oktatást.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a kistérség összes településéről.