A MISA ALAPÍTVÁNY JANUÁRI HÍREI

2011.01.31
A MISA ALAPÍTVÁNY JANUÁRI HÍREI

1. Örömmel tájékoztatjuk az olvasókat, hogy december végén egy kedves Zrínyi úti család fenyőfát adományozott alapítványunknak. A MISA Alapítvány a szép fát egy háromgyermekes családnak ajánlotta fel, amelynek átadására 16-án délután került sor. A fa levágásában nyújtott segítségéért köszönetet mondunk    kicsoda     Ferencnek, a szállításért  pedig Géczy Bertalannak.

2. 17-én 17 órától a majosházi gyermeket ( gyermekeket) nevelő családok részére tartottunk jótékonysági adományosztást a klubhelyiségben. A rendezvényen új és használt gyermekruhákból, cipőkből,játékokból válogathattak a nagyszámú érdeklődők, de a felnőttek is találhattak használható dolgokat. Köszönjük a NOE majosi szekció tagjai, kiemelten Becze Jánosné, Szilvi áldozatos munkáját.

3. A következő nap délutánján az idősek karácsonyváró rendezvényéhez kapcsolódva, annak szerves folytatásaként az idősek számára szerveztünk adományosztást. Egy kellemetlen epizódról is be kell számolnunk. Mivel az adományok klubhelyiségben való kihelyezésekor a színházteremben Hartl Hajnalka és Kis Gábor szép zenés műsora még nem ért véget, ezért az osztás megkezdésével várnunk kellett. Sajnos ezt néhányan nem értették meg és engedély nélkül elkezdték a válogatást, amelyet csak az alapító határozott kérésére hagytak abba. A műsort követően sok idős ember jött, és talált szép és hasznos dolgot, amelyeket örömmel vittek el. Reméljük, hogy ezzel mi is hozzájárultunk a karácsony szebbé tételéhez.
                                               Dr. Gligorné Lovász Erzsébet
                                                     irodavezető